Avataan pian - Helsinki Konala

Vastuuvapautus lausekkeet, veloitukset ja auton nouto ja säilytyskustannukset takuu yms.

Päivämäärä: 1.1.2023

Arvoisa asiakas,

Haluamme ilmoittaa, että huoltotyömme yhteydessä saattaa olla tarpeen käsitellä lukkopultteja/-muttereita/pultteja. Tämän viestin tarkoituksena on
selventää, että emme ota vastuuta rikkoutumisista mahdollisesti aiheutuneista seurauksista.

Vastuuvapauslauseke:

Lukkomutterit: Mikäli huoltotyömme edellyttää lukkopulttien/-mutterien/ pultien avaamista tai irrottamista, emme ole vastuussa mahdollisista vaurioista,
joita saattaa syntyä lukkopulttien/-muttereiden ja/tai erikoisavaimen rikkoutumisesta. Tämä voi sisältää mutterin kierteiden vaurioitumisen,
mutterin murtumisen tai muiden vastaavien ongelmien.

Mahdolliset seuraukset: Rikkoutuneista lukkopultti/-muttereista aiheutuneet seuraukset, kuten mahdolliset korjauskustannukset tai
lisätyöt, eivät kuulu vastuullemme.

Vaikka teemme parhaamme varmistaaksemme ammattimaisen ja huolellisen työn, on tärkeää ymmärtää, että lukkopultit/-mutterit voivat olla
alttiita vaurioille, erityisesti jos ne ovat aiemmin altistuneet korroosiolle tai ovat vanhoja.

Hyväksyessänne huoltopalvelumme vahvistatte ymmärtävänne ja hyväksyvänne tämän vastuuvapauslausekkeen ehdot.

ASIAKKAAN AJONEUVON NOUTO-OHJEET JA SÄILYTYKSEN HINNASTO

Päivämäärä: 1.1.2023

Arvoisa asiakas,

Haluamme kiittää teitä luottamuksesta, kun valitsitte meidät huoltamaan ajoneuvoanne. Kun auton huolto- ja/tai kunnostustyöt ovat suoritettu, ja ajoneuvo on valmis noudettavaksi, ole hyvä ja huomioi seuraavat ohjeet noutoa varten:

Noutoaika: Ajoneuvo on noudettava viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme ilmoittaneet ajoneuvon valmistumisesta/noutovalmiudesta. Erikseen sovittuna on eri asia.

Noutopaikka: Ajoneuvo on parkkeerattu Tillinmäentien 1/kiinteistömme välittömään läheisyyteen. Tarkemmat ohjeet saatte huoltohenkilökunnaltamme.

Säilytyskustannukset: Mikäli ajoneuvoa ei noudeta aiemmin mainitussa määräajassa, veloitamme säilytyskuluina 25 euroa päivässä (alv. 0%), alkaen seuraavan arkipäivän iltapäivästä. Mikäli ei ole muuta sovittu

Maksusuoritukseen liittyvät kysymyykset ja muut mahdolliset kysymykset tai erityistarpeet voi esittää ottamalla yhteyttä huoltohenkilökuntaamme yhteydenottolomakkeesta kotisivuiltamme, puhelimitse, sähköpostitse tai postitse.

Kiitämme yhteistyöstänne ja toivomme, että olette tyytyväinen huoltotyön tuloksiin. Toivotamme teille turvallista ajomatkaa!

Arvoisa asiakas,

Haluamme ilmoittaa lisäksi, että olemme suorittaneet huoltotyönne asianmukaisesti, mutta meillä ei ole vastuuta mahdollisista vaurioista tai ongelmista, jotka voivat aiheutua sytytystulppien, hehkutulppien tai suuttimien irrottamisesta.

Vastuuvapauslauseke:

Sytytystulpat: Emme vastaa mahdollisista vaurioista, toimintahäiriöistä tai muista ongelmista, jotka saattavat ilmetä tulppien liiallisen kireyden tai löysyyden, oikean kärkivälin puutteen tai muiden sytytystulppiin liittyvien tekijöiden vuoksi.

Hehkutulpat: Emme ole vastuussa mahdollisista vaurioista, jotka voivat syntyä aikaisemmasta hehkutulppien virheellisestä asennuksesta tai niiden liiallisesta
kireydestä tai löysyydestä tai muihin hehkutulppiin liittyvien tekijöiden vuoksi. Esimerkiksi emme voi estää kaikkia epäpuhtauksia pääsemästä sylinteriin kun hehkutulppia vaihdetaan. Pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen kaikissa meidän tekimissä töissämme.

Suuttimet: Suuttimien irrottamisesta johtuvista vaurioista, kuten kierteiden vahingoittumisesta tai suuttimien toimintahäiriöistä, emme ota vastuuta.

Epäpuhtaudet: Emme vastaa epäpuhtauksista, joita hehkutulppien, sytytystulppien tai suuttimien irroittamisesta voi tulla irroittaessa ja tämän seurauksesta
tippua moottorin sisukseen.

Hyväksyessänne huoltopalvelumme vahvistatte ymmärtävänne ja hyväksyvänne tämän vastuuvapauslausekkeen ehdot ja korjaus hinnaston.

Korjaamon yleinen tuntiveloitus on alkaen 119€/h ja sähkökorjaus työt 220€/h vaativammat työt sovitaan erikseen. Lisäksi erikseen sovitut työt voivat poiketa normaali hinnastosta
koska työ voi olla vaativaa erikoistyötä tms. Esimerkiksi kaikki annetut hintamme ovat inviduaaleja hintoja jota voivat poiketa eri asiakkaiden kanssa johtuen pitkästä asiakas
suhteesta tms.

Lisäksi on otettava huomioon, että emme koskaan anna kiinteää hintaa tai kiinteää tarjousta.

Korjaamolla on oikeus 15% summan korotukseen sovitun hinnan lisäksi ilman asiakkaalle ilmoittamista.

Lisäksi on otettava huomioon jos auton kunto poikkeaa huoltotöitä tehdessä, esimerkiksi on piilovikoja joista  seuraa lisätöitä on näiden lisätöiden tekemiseen käytettävä ylimääräinen aika asiakkaan velvollista maksaa.

Renkaiden jälkikiristys huoltotöiden jälkeen:

Asiakas on vastuussa kiristää auton renkaat omatoimisesti 50km ajon jälkeen tai viimeistään seuraavana päivänä poistuttuaan autollaan korjaamolta.

Mikäli asiakas ei osaa tätä toimenpidettä tehdä hänen tulee toimittaa auto ammattilaiselle tämän työn suorittamiseksi eli meille tai 3 osapuolelle.

Me emme vastaa renkaiden kiristyksen veloituksesta 3 osapuolelle jos asiakas vie sen 3 osapuolen hoidettavaksi.

korjaamon korjaukselle myöntämä takuu on yleisten korjaamoehtojen mukaan 6 kuukautta tai 15 000 kilometriä riippuen siitä, kumpi mainituista rajoista ensin saavutetaan.

Luovuttamalla avaimet korjaamolle olet hyväksynyt hinnoittelumme, vastuuvapauden ja takuuehdot yllämainituilla tiedoilla.