määräaikaishuolto volkswagen

Ota yhteyttä


  Volkswagen-autot ovat moderneja ja tyylikkäitä ajoneuvoja, jotka tunnetaan erinomaisesta laadustaan, luotettavuudestaan ja harkitusta turvajärjestelmästään. Vaikka nämä luotettavat kulkuneuvot ovat maineikkaita, ne tarvitsevat säännöllistä määräaikaishuoltoa, joka suoritetaan määräaikaishuoltona, ja parhaan teknisen huollon Volkswagenille saat palvelukeskuksistamme. Ajallaan suoritettu huolto Volksvagen Jetta, Golf, Polo, Passat, Tiguan, Jetta, Beetle, Touareg, Arteon, T-Roc, ID.4 ja muille saksalaisen merkin malleille takaavat jokaisen kuljettajan tai matkustajan turvallisuuden ja mukavuuden.

  Milloin määräaikaishuolto sisältää?

  Määräaikaishuolto sisältää Volkkarihuolto -huoltokeskuksen asiantuntijoiden suorittamana:

  Huoltoon ei ole välttämätöntä kääntyä vain vian tai suunnitellun määräaikaishuollon yhteydessä, sillä Volkswagenin ja minkä tahansa muun auton huollon päätehtävänä on ennaltaehkäisevä huolto ja auton ylläpitäminen erinomaisessa kunnossa, mikä vaikuttaa myos matkustusmukavuuteen. On tärkeää huomata, että jatkuvassa kaupunkiajossa huoltojaksoa tulisi lyhentää 8 000–10 000 kilometriin, koska kaupunkiajossa keskinopeus on hyvin alhainen ja öljy menettää ominaisuutensa aikaisemmin. Käytännön kokemus osoittaa, että jos öljy vaihdetaan joka 15 000 kilometrin välein kaupunkikäytössä, moottorissa voi ajan mittaan ilmetä öljynkulutusta, jota ei voi korjata ilman moottorin purkamista.

  Vakiotarkastukset on suunniteltu 15 000 km välein ja ne etenevät numeroiden mukaan: 

  1. Määräaikaishuolto 1 — 15 000 km
  2. Määräaikaishuolto 2 — 30 000 km
  3. Määräaikaishuolto 3 — 45 000 km
  4. Määräaikaishuolto 4 — 60 000 km
  5. Määräaikaishuolto 5 — 75 000 km
  6. Määräaikaishuolto 6 — 90 000 km
  7. Määräaikaishuolto 7 — 105 000 km
  8. Määräaikaishuolto 8 — 120 000 km
  9. Määräaikaishuolto 9 — 135 000 km
  10. Määräaikaishuolto 10 — 150 000 km
  0103380980

  Mitä palveluita suoritetaan suunnitellun määräaikaishuollon aikana?

  On syytä huomata, että suunniteltu määräaikaishuolto ei rajoitu pelkästään moottoriöljyn vaihtoon, vaan siihen sisältyy myös monia muita töitä, jotka riippuvat auton mallista, moottorin tyypistä ja tilavuudesta, ajomatkasta sekä lisävarusteista. Määräaikaishuoltoon voi sisältyä seuraavia palveluita:

  Soittaa nyt!

  Palvelukeskuksemme edut

  Nykyään edullisen autokorjaamon löytäminen, jossa voit suorittaa autosi määräaikaishuollon, on melko helppoa, mutta vain harvat tarjoavat laadukkaita palveluita. Tarjoamme laadukasta huoltoa Volkswagen Transporterille ja muille saksalaisen brändin minibusseille, sedan-malleille ja crossovereille. Kääntyessäsi palvelukeskuksemme puoleen saat seuraavat edut:

  Ammattitaito ja korkein palvelun laatu, vuosien kokemus

  Asennetun ohjelmiston ajantasaisuuden seuranta

  Takuu tehdylle työlle ja vaihdetuille osille, selkeä hinnoittelupolitiikka

  Kääntyessänne puoleemme voitte olla varmoja työn laadusta, sillä käytämme alkuperäisiä varaosia ja alkuperäistasoisia tarvikkeita huoltaessamme Volkswagen Jettaa ja muita tämän valmistajan autoja.

  Tarvitsetko muita palveluita Volkswagenillesi Espoossa?

  Katso kaikki palvelumme tästä linkistä:

  Palvelumme

  Lähetä meille viesti

  Ota meihin yhteyttä.