Avataan pian - Helsinki Konala


  Vw ​Öljynvaihto Espoossa

  Jotta tunnet olosi luottavaiseksi teillä, muista vaihtaa öljyä säännöllisesti Volkswagenissasi.

  Ota yhteyttä

  Öljyn vaihtaminen autossa on tärkeä toimenpide useista syistä:

  • Moottorin voitelu: Öljyllä on ratkaiseva rooli moottorin voitelussa. Se tarjoaa voitelua liikkuvien osien välillä ja vähentää kitkaa niiden välillä. Tämä estää kulumista ja vaurioita, jotka voivat syntyä moottorin toimiessa riittämättömällä voitelulla.
  • Moottorin puhdistus: Öljy toimii myös moottorin puhdistuksessa, keräämällä ja poistamalla likaa ja kerrostumia, jotka voivat muodostua moottorin sisällä ajan myötä. Säännöllinen öljynvaihto auttaa poistamaan nämä saasteet ja ylläpitämään moottorin puhtautta.
  • Moottorin jäähdytys: Öljy auttaa myös jäähdyttämään moottoria poistamalla siitä syntyvää ylimääräistä lämpöä. Se auttaa ylläpitämään moottorin optimaalista lämpötilaa ja estää ylikuumenemisen.
  • Suorituskyvyn parantaminen: Säännöllinen öljynvaihto edistää auton yleistä suorituskykyä. Puhtaat ja tuoreet öljyt mahdollistavat moottorin tehokkaamman toiminnan, mikä voi parantaa sen reagointikykyä, tehoa ja polttoainetehokkuutta.
  • Moottorin käyttöiän pidentäminen: Oikea öljynvaihto auttaa pidentämään moottorin käyttöikää. Säännöllinen huolto ja öljynvaihto auttavat estämään osien kulumista ja vaurioita, mikä lopulta voi lisätä moottorin käyttöikää.

  On tärkeää noudattaa autonvalmistajan suosittelemia öljynvaihtovälejä. Nämä suositukset perustuvat moottorin tiettyihin ominaisuuksiin ja ajoneuvon käyttöolosuhteisiin. Säännöllinen öljynvaihto on yksi tärkeä osa auton säännöllistä huoltoa, joka auttaa pitämään moottorin hyvässä kunnossa ja varmistaa sen kestävyyden.