Avataan pian - Helsinki Konala

Cupran vaihteiston korjaus Espoossa

Ota yhteyttä


  Riippuen rakenteesta, voimansiirtoa erotellaan automaattiseen, manuaaliseen vaihteistoon sekä takavetoiseen, etuvetoiseen tai nelivetoiseen vetotapaan. Uuden sukupolven moottoritekniikan kehittymisen myötä autojen korjaamiseen tarvitaan ammattilaisten kokemusta ja tietämystä.

  Cupran voimansiirron vikojen oireilu

  Voimansiirron toiminnan häiriötä voi havaita Cuprassa ilman, että tarvitsee olla asiantuntija. On tärkeää kuunnella Cupran antamia merkkejä ja korjata tai vaihtaa vialliset osat ajoissa.
  Hälyttäviä merkkejä voimansiirron toiminnassa ovat:

  Havaittujen merkkien ilmetessä kannattaa lähestyä autokorjaamoita. Yleisimpiä voimansiirron rikkoutumisen syitä ovat mekaaniset vauriot, mukaan lukien maastoajossa syntyneet iskut, tehdasviat ja ohjelmistovirheet.
  Voimansiirto koostuu seuraavista osista:

  Pitkäaikaisessa käytössä nämä osat voivat kulua ja vaurioitua. Tämä edellyttää voimansiirron välitöntä korjausta.
  Korjaus suoritetaan kattavan vianetsinnän ja voimansiirron testauksen jälkeen. Ensimmäisenä on tärkeää tarkistaa automaattivaihteiston öljyn määrä ja laatu. Lisäksi on tärkeää tehdä testiajo autolla, jotta voidaan päätellä vaihteiston kunto. Nämä toimenpiteet ovat samat sekä mekaanisille että automaattisille voimansiirroille.

  Korjaukseen käytettävät komponentit:
  Laadukkaan voimansiirron korjauksen kannalta on tärkeää käyttää tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita, jotka ovat saaneet laatutodistuksen. Voit luottaa laadukkaaseen korjaukseen Volkkarihuollon