Avataan pian - Helsinki Konala

Skodan jakohihnan vaihto

Erikoistunut huoltokeskus Volkkarihuolto tarjoaa ammattitaitoisia ja laadukkaita palveluita Skoda-autojen diagnosoinnissa ja korjauksessa Espoossa.

Ota yhteyttä


  Jakohihnan vaihto on tärkeä toimenpide, joka vaatii säännöllistä huoltoa. Tämä mekanismi varmistaa jakopään ja kampiakselin synkronoidun pyörimisen ja kaasun vastaavuuden tarkasti määritellyissä ajankohdissa.

  Hihnan kesto riippuu moottorin mallista ja on yleensä välillä 60 000 - 210 000 km, 4-6 vuotta ja yleisin vaihtoväli on 180 000 km. Riippuen auton mallista ja tehtaan määrityksestä.

  Jos hihnaa ei vaihdeta ajoissa, se voi katketa tai hampaat voivat vaurioitua, mikä johtaa kalliiseen korjaukseen tai moottorin vaihtoon.

  Vaihdon yhteydessä vaihdetaan myös muita osia, kuten rullat, kiinnikkeet, ohjaimet ja pultit. Vesipumppu on myös mahdollisesti osa tätä vaihtoprosessia.

  Suosittelemme vaihtamaan myös jäähdytysnesteen, koska ajan myötä se menettää voitelu- ja korroosionestokykynsä. Jäähdytysnesteen hinta on vähäinen verrattuna jakohihnan hintaan.

  Skoda-jakohihnan vaihdon hinta Espoossa:

  Jakohihnasarjan vaihdon hinta riippuu moottorin tilavuudesta ja mallista. Työaika vaihtelee eri moottoreilla, ja jakohihnan sarjan hinta vaihtelee myös.

  Tarkka hinta saadaksesi ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

  Varmistaaksemme luotettavuuden ja pitkän käyttöiän, käytämme korkealaatuisia varaosia, jotka ostamme vain luotettavilta ja testatuilta toimittajilta.

  Useimmissa tapauksissa käytämme alkuperäisen valmistajan jakohihnan sarjoja, jotka ostamme VW AG: n, Audi AG: n ja Skoda Auto -yhtiön virallisilta toimittajilta. Esimerkiksi suoraan continentalilta.

  Vaikka tämä hankintatapa onkin kalliimpi kuin muilla toimittajilla, se takaa korkeimman laadun asiakkaillemme.

  Jos alkuperäisten varaosien käyttö ei ole mahdollista tai haluat säästää, voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia komponentteja muilta johtavilta yrityksiltä.

  Skoda-jakohihnan vaihdon yhteydessä käytämme erikoislaitteistoa akselien oik