Avataan pian - Helsinki Konala

Jäähdytysjärjestelmän korjaus Skoda

Ota yhteyttä


  Moottorin lämpötilan muuttuminen heikentää moottoriöljyn ominaisuuksia, muuttaa kitkan välejä ja merkittävästi lyhentää moottorin käyttöikää. Siksi kaikki viat on korjattava välittömästi.

  Yleisimmät merkit Skodan moottorin jäähdytysjärjestelmän virheellisestä toiminnasta:

  Huoltoon ei ole välttämätöntä kääntyä vain vian tai suunnitellun määräaikaishuollon yhteydessä, sillä Volkswagen Golfin ja minkä tahansa muun auton huollon päätehtävänä on ennaltaehkäisevä huolto ja auton ylläpitäminen erinomaisessa kunnossa, mikä vaikuttaa matkustusmukavuuteen. On tärkeää huomata, että jatkuvassa kaupunkiajossa huoltojaksoa tulisi lyhentää 8 000–10 000 kilometriin, koska kaupunkiajossa keskinopeus on hyvin alhainen ja öljy menettää ominaisuutensa aikaisemmin. Käytännön kokemus osoittaa, että jos öljy vaihdetaan joka 15 000 kilometrin välein kaupunkikäytössä, moottorissa voi ajan mittaan ilmetä öljynkulutusta, jota ei voi hoitaa ilman moottorin purkamista.

  Korjaustyöt sisältävät vianmäärityksen, huollon ja vaihdon:

  Uusien osien asentamisen jälkeen jäähdytysjärjestelmään lisätään uutta jäähdytysnestettä, ilmaa poistetaan ja sen tiiveys tarkistetaan.

  Tällainen korjaus edellyttää tehdasohjeiden tuntemista ja ammattimaista laitteistoa. Kääntymällä autokorjaamomme puoleen säästät aikaa ja voit olla varma tarkan diagnoosin ja autosi ammattitaitoisen palauttamisen suhteen.

  Hoidamme kaikkia Skoda-malleja: Fabia, Octavia, Superb, Kodiaq, Karoq, Kamiq, Enyaq iV, Scala.

  Tarvitsetko muita palveluita S